Kehitysinsinööri, ICT

Etsimme testaus- ja automaatiotekniikan asiantuntijaa testaus- ja laboratoriotoimintoihin yhdistämään raudan ja koodin. Työtehtävät ovat monipuolisia asiantuntija- ja kehitystehtäviä testaus- ja automaatioteknisten järjestelmien, logiikoiden, datan ja ICT-infran parissa.

TULE KANSSAMME LUOMAAN LISÄÄ VÄÄNTÖÄ MAAILMAAN

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus

careers@blackbruin.com

Keskeiset työtehtävät

Työskentelet ensisijaisesti tuotetestauksen ja koelaboratoriomme automaatiojärjestelmien parissa ja osallistut automaatio- ja sähköjärjestelmien esisuunnittelu-, kunnossapito- ja kehitystehtäviin sekä investointiprojektien toteutukseen. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Toimit toisaalta alueen asiantuntijan roolissa, mutta osallistut myös operatiivisesti päivittäiseen toimintaan ja projektien toteutukseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen roolin yhtiössämme ja pääset toimimaan linkkinä ICT:n ja tuotannon välillä. Tehtävä muotoutuu juuri sinun osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työpanoksellasi Black Bruinin sisäiseen toimintaan sekä tuotteidemme laadun tasoon. Kaupan päälle saat toimivan työympäristön, osaavat kollegat ja työnantajan, joka haluaa kehittää niin omaa toimintaansa, kuin työntekijöidensä toimintaa.

Osaaminen, jolla menestyt tehtävässä

  • Tehtävään soveltuvaa amk-tasoinen koulutustausta , esimerkiksi prosessiautomaatioon tai sähkötekniikkaan suuntautuvat koulutukset
  • Kokemus logiikkaohjaus-, automaatio- ja sähköjärjestelmien kanssa työskentelystä ja näiden ohjelmoinnista
  • Teollisuusautomaatiototeutuksen eri tasojen ja teollisuuden keskeisten osaprosessien tuntemus
  • Asiantuntemus ohjelmoitavista logiikoista , kenttäväylistä, tehdasverkoista, hajautetuista digitaalisista automaatiojärjestelmistä, toiminnallisesta turvallisuudesta, PC-pohjaisista järjestelmistä ja käyttöliittymistä
  • Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtaamme tuotetestauksen ja koelaboratorion toimintaympäristö, toiminnallisuudet ja tekniikka tulevat työssäsi tutuiksi ensimmäisen 6 kuukauden aikana – jonka jälkeen toivomme sinun pystyvän ottamaan alueesta itsenäistä vastuuta arjessa ja tulevaisuutta ajatellen. Halu oppia uutta, kehittää osaamistasi ja uskallus tuoda oman kokemuksesi myötä esiin kestäviä ratkaisuja on tehtävässä tärkeää. Tehtävässä menestymistä edesauttavat myös tavoitteellisuus, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisukyky.

Hakeminen ja lisätiedot

Työskentelypaikkasi on Jyskässä – Jyväskylässä. Pääasiallisesti työ tapahtuu tehtaalla, mutta osittainen etätyö on mahdollista työtehtävien mukaan. Roolissasi toimit Operations-organisaatiossa ja raportoit ICT-päällikölle (joka on todella mukava jätkä).

Kannattaa kysyä lisätietoja tehtävästä ICT-päälliköltämme Tero Syrjältä joko 21.08.2024 klo 09:00-11:00 tai 23.08.2024 klo 13:00-15:00 numerosta: +358 40 836 8613.

Tule kanssamme luomaan lisää vääntöä maailmaan

Hae paikkaa 1.9.2024 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, vaikka hakuvideo, sekä CV osoitteessa: careers@blackbruin.com

Black Bruin Oy

Black Bruin suunnittelee ja valmistaa hydraulimoottoreita, rotaattoreita sekä ohjausjärjestelmiä liikkuvien työkoneiden, puunkorjuukaluston ja teollisuuden voimansiirtokohteisiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa maatalouden sekä metsä-, rakennus-, kaivos-, kierrätys- ja meriteollisuuden laitevalmistajat ympäri maailman. Yritys on yksi maailman johtavista radiaalimäntätekniikkaan perustuvien moottoreiden valmistajista, ja sen tuotteet ovat parhaimmillaan hidaskäyntistä ja korkeavääntömomenttista voimansiirtoa vaativissa käyttökohteissa.

Tutustu meihin tarkemmin